Gerard Bierman Meer weten?

Mijn naam is Gerard Bierman. Ik woon samen met mijn vriendin Sylvia in het mooie Meppel. Mijn hobby is muziek maken. Regelmatig ben ik te vinden op een podium bij Country Festivals in Nederland, Belgiƫ of Duitsland. Ik ben een vrolijke persoonlijkheid, die het belangrijk vind dat iedereen zichzelf moet en kan zijn. Sinds oktober 2023 ben ik als vestigingsmanager werkzaam bij B+B Personeelsdiensten te Meppel. Werk je graag me je handen, wil jij ook jezelf kunnen zijn, en wil je graag Fulltime of Parttime bij ons aan de slag? En daarbij ook goed verdienen? Neem dan contact op mij op of loop vrijblijvend ons kantoor binnen en vraag naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Je bent welkom en de koffie staat klaar!

Dick Dick Lindeboom Meer weten?

Mijn naam is Dick Lindeboom en ben woonachting in Rouveen.

Getrouwd met Rolinda en samen hebben we 4 fantastische dochters. Mijn grootste hobby is voetbal kijken. Ook mag ik graag tochten maken op de MTB of racefiets.

Mijn uitdaging is om jou de baan te bezorgen waar je volop plezier aan beleefd en daarbij goed kunt verdienen.

Sinds 2007 werk ik met veel plezier bij dit mooie bedrijf. Ik wil graag persoonlijk kennis met je maken. Van harte welkom bij onze B+B vestiging in Meppel.

In 3 stappen naar een nieuwe baan
1. Bel ons of kom langs om kennis te maken.
2. Wij bespreken wat voor werk jij wil gaan doen.
3. Wij maken samen een plan om aan de slag te gaan.
Direct inschrijven klik hier